Serious problems logging on

You can RANT and RAVE to your hearts content here instead of clogging up the Q&A Technical Forum!
Report any offensive posts to [email protected]
User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 2:07 pm

Hi.

Has anyone else been having issues logging on. It began yesterday but today has been a nightmare. Just tried loads of times to log on before I was finally sucessful. Earlier it was not as bad but still was taking me 6/7 times. Message something like this iirc

" The form you are submitting is incorrect. Please try submitting again"

Just taken me about 20 bleedin times !! Was gonna give up before I just got on just now. Drivng me nuts. I will stay logged on for now to hear back from Admin for further advice as I am afraid to log off in case thats the last you might see of me :?

All the best

Nick

PS. I got a new mobile yesterday Huawei P30 Pro but the internet connection is absolutely spot on and working fine everywhere else?
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 12442
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Serious problems logging on

Post by Andrew 2.8i » Sat Jun 15, 2019 2:16 pm

Hi Nick,
I've just logged out to log back in again. It worked first time for me. :headscratch:

Andrew.
Image

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 2:24 pm

Andrew 2.8i wrote:
Sat Jun 15, 2019 2:16 pm
Hi Nick,
I've just logged out to log back in again. It worked first time for me. :headscratch:

Andrew.
Oh Dear. I might have issues then. As said took me 20 odd times to enter my username and password before it finally accepted. This 'submitting incorrect form' message kept on blocking me out !! Maybe someone is trying to keep me away :shock:... :crying:... :lol:
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 2:28 pm

As said its a new mobile and its working fine everywhere else with logging on with passwords. Am sorry to say its only this forum that is giving me the problem. Very strange??
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
andyd
Posts: 6302
Joined: Wed Aug 20, 2014 10:43 am
Car(s): 1984 2.8 Injection
Location: Devon

Re: Serious problems logging on

Post by andyd » Sat Jun 15, 2019 3:26 pm

No problem here Nick :?

:goodluck:

Admin
Site Admin
Posts: 78
Joined: Sun Jul 20, 2008 11:54 pm

Re: Serious problems logging on

Post by Admin » Sat Jun 15, 2019 3:28 pm

Logged in to reply to your post Nick, on a mobile, and got in straight away. Not sure what to say :?

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 3:45 pm

Thanks all for the replies. Very much appreciated. I have tried logging on with the laptop and that is fine. I am currently on the mobile so will log off and try again. Weird thing is it does eventually accept my username and password so its not as though it refuses outright to let me on. I do spend alot of time on here on my mobile so hopefully it will sort itself out. Anyway here goes.... Logging off.... :wave:
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 4:31 pm

Nope. I have been trying all this time to log on since my last post here on my mobile and its not having it ! It keeps telling me form submitted is incorrect when I am entering the correct details. Sometimes it takes me from the login page to the forum index ie rant n rave, Q&A, etc then when I hit the top right login it brings me back lut to the login and wont let me log on ! Just got onto my laptop and logged straight on here. Just out of interest has anyone else tried logging on with their mobile ?? I cannot understand for the life of me why this forum will not let me log on with my mobile linked to my Virgin wi-fi when I can log on to online banking, fb and everywhere else. Might not see me on here as often if I cannot log on as I spend a lot of time on here on my mobile when I am at work etc :( :( :(

There is nothing on my phones settings that should be blocking me from using this forum so I am completely confused ??? When I powered up the phone for first time this was the first website I tried via internet and it was fine. Really don't know why this is the only webpage wont let my mobile log on via internet connection both wi-fi and mobile data ??
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 4:55 pm

https://youtu.be/YFw_iopn2xg


I can log on with my old mobile no problem but not the new Huawei ??? Weird..
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Peter-S
Donator
Donator
Posts: 6642
Joined: Mon Jul 28, 2008 7:57 am
Car(s): 1985 Capri 2.0
1983 Capri 2.8i
Location: Kent
Contact:

Re: Serious problems logging on

Post by Peter-S » Sat Jun 15, 2019 4:58 pm

Is it anything to do with the deemed security of the site Nick: http instead of https?
ImageBanner by Peter Smith, on Flickr

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 2794
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby
Mercedes Vito Traveline 2.2 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Serious problems logging on

Post by Jasonmarie » Sat Jun 15, 2019 5:20 pm

It could be your not ticking the remember me button ? Just a thought also is that bedspread from the John Lewis collection ?
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 12442
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Serious problems logging on

Post by Andrew 2.8i » Sat Jun 15, 2019 5:54 pm

Fordoholic Nick wrote:
Sat Jun 15, 2019 4:55 pm
I can log on with my old mobile no problem but not the new Huawei ???
Perhaps your new Huawei phone is sending your log in details back to China. :ninja: :lol:

Andrew.
Image

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 6:27 pm

Peter-S wrote:
Sat Jun 15, 2019 4:58 pm
Is it anything to do with the deemed security of the site Nick: http instead of https?
Peter, Thanks for the help. Just checked on my new Huawei and the address of the forum shows as http://fordcaprilaser.co.uk..... not https ???

As the phone is brand new I might just do a hard rest and start again. Maybe somewhere along the way I have set it up for this forums webpage incorrectly ?? I wont lose any data or anything and have a multiple use Mcafee to reload. Its deffo a problem linked to my phone as my old mobile is fine. My Huawei is perfect with everything else internet related so it does look like something has gone wrong with linking the forum to it ?
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 7:41 pm

Well I have done a hard factory reset on my new Huawei and reinstalled Mcafee and everything and I am able to log on here again ! Thanks for the comments and help.

Peter not sure what happened mate but thanks for trying to help although I did not understand what you meant by 'deemed security of the site" :shock: :lol: :lol:

Hopefully all should be cool from now....
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Peter-S
Donator
Donator
Posts: 6642
Joined: Mon Jul 28, 2008 7:57 am
Car(s): 1985 Capri 2.0
1983 Capri 2.8i
Location: Kent
Contact:

Re: Serious problems logging on

Post by Peter-S » Sat Jun 15, 2019 8:26 pm

Fordoholic Nick wrote:
Sat Jun 15, 2019 7:41 pm
Well I have done a hard factory reset on my new Huawei and reinstalled Mcafee and everything and I am able to log on here again ! Thanks for the comments and help.

Peter not sure what happened mate but thanks for trying to help although I did not understand what you meant by 'deemed security of the site" :shock: :lol: :lol:

Hopefully all should be cool from now....
Nick, you didn't pop over to Peckham and buy a phone from a Mr D Trotter did you :lol:
ImageBanner by Peter Smith, on Flickr

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging on

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 9:30 pm

Peter-S wrote:
Sat Jun 15, 2019 8:26 pm
Nick, you didn't pop over to Peckham and buy a phone from a Mr D Trotter did you :lol:
:lol: :lol: Lovely Jubbly :wave: :lol:
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 2794
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby
Mercedes Vito Traveline 2.2 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Serious problems logging one

Post by Jasonmarie » Sat Jun 15, 2019 9:46 pm

Fordoholic Nick wrote:
Sat Jun 15, 2019 9:30 pm
Peter-S wrote:
Sat Jun 15, 2019 8:26 pm
Nick, you didn't pop over to Peckham and buy a phone from a Mr D Trotter did you :lol:
:lol: :lol: Lovely Jubbly :wave: :lol:
Glad your up and running again mate , what ring tone have you picked ?


Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 4569
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Serious problems logging one

Post by Fordoholic Nick » Sat Jun 15, 2019 10:42 pm

Jasonmarie wrote:
Sat Jun 15, 2019 9:46 pm
Glad your up and running again mate , what ring tone have you picked ?


:lol: :lol: :lol: Thanks Jason. Good to be back even though I wasn't really away :lol:

This is the ringtone I got mate.... :wave:

https://youtu.be/SQ2G3prk2Jk
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

User avatar
andyd
Posts: 6302
Joined: Wed Aug 20, 2014 10:43 am
Car(s): 1984 2.8 Injection
Location: Devon

Re: Serious problems logging one

Post by andyd » Sun Jun 16, 2019 5:44 am

Fordoholic Nick wrote:
Sat Jun 15, 2019 10:42 pm


This is the ringtone I got mate.... :wave:

https://youtu.be/SQ2G3prk2Jk
Nice one :D

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 12442
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Serious problems logging one

Post by Andrew 2.8i » Sun Jun 16, 2019 7:22 am

Fordoholic Nick wrote:
Sat Jun 15, 2019 10:42 pm
Good to be back even though I wasn't really away :lol:
Good to have you back. Even though you weren't really away! :)
I'm glad you got the problem with your phone sorted.

Andrew.
Image

Post Reply