Keep getting error code

You can RANT and RAVE to your hearts content here instead of clogging up the Q&A Technical Forum!
Report any offensive posts to [email protected]
Mc Tool
Donator
Donator
Posts: 1394
Joined: Sat May 17, 2014 8:34 pm
Car(s): 1980 mk3 capri 2l ohc T9 , Toyota Blade Master 3.5l V6, Paso , 850T,rd400, 900ss
Location: Invercargill New Zealand

Re: Keep getting error code

Post by Mc Tool » Mon May 11, 2020 8:31 pm

Andrew 2.8i wrote:
Mon May 11, 2020 4:06 pm
Jason posted this topic on May 3rd, it can't be a coincidence that the record number of people using the site was also on May 3rd. I would imagine that the UK lockdown has resulted in increased traffic to the site, and that has caused it to slow down.

Andrew.
Nah ,that cant be right ,coz Im posting when all you poms are supposed to be sleeping :xd:
Yeah jasonmarie ,show us a pic of the mother in law .....I thinkin Mrs Slocombe or Hyacinth Bucket......Hilda Ogden ,Ena Sharmples ....maybe Catweasles sister :lol:
you gotta make the most :cheers: :cigar: :burnout: out of your 20's, 30's, and 40's coz when you hit 50 the "engine check" light comes on. :?

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13568
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Sat Dec 19, 2020 9:18 am

Thankfully, I don't get error messages, but is the forum loading slowly for anybody else?
It might be that electricity travels slower around here than the rest of the world...... :lol:

Andrew.
Image

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 3930
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby .
Mercedes Vito tourer 2.1 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Keep getting error code

Post by Jasonmarie » Sat Dec 19, 2020 10:38 am

Andrew 2.8i wrote:
Sat Dec 19, 2020 9:18 am
Thankfully, I don't get error messages, but is the forum loading slowly for anybody else?
It might be that electricity travels slower around here than the rest of the world...... :lol:

Andrew.
It’s all that rain you have been having :lol: . No all ok here sir
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13568
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Sun Dec 20, 2020 8:21 am

Jasonmarie wrote:
Sat Dec 19, 2020 10:38 am
It’s all that rain you have been having :lol: . No all ok here sir
You might be on to something as it's not raining today and the website is back to normal now. :)

Andrew.
Image

Post Reply