Keep getting error code

You can RANT and RAVE to your hearts content here instead of clogging up the Q&A Technical Forum!
Report any offensive posts to [email protected]
User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 3567
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby .
Mercedes Vito tourer 2.1 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Keep getting error code

Post by Jasonmarie » Sun May 03, 2020 5:53 pm

Hello only me
Keep getting error when posting or viewing also site seems very slow to load up messages .
Image
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13232
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Sun May 03, 2020 6:44 pm

Hi Jason,
This comment posted OK with no issues and the site seems to operate at it's usual speed for me.

You could try contacting the administrator if the problem persists! :D

Andrew.
Image

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 3567
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby .
Mercedes Vito tourer 2.1 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Keep getting error code

Post by Jasonmarie » Sun May 03, 2020 7:18 pm

Yes it was a hit a miss as I would return and resend a few times might be my end .
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13232
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Sun May 03, 2020 7:57 pm

I spoke too soon as I'm getting a lot of the error messages now!

Andrew.
Image

Paul G
Posts: 1472
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:21 pm
Car(s): MK 3 3.0S needing restoration, 2.0S, 1.6 Laser (nearly ready), Fiesta mK2 pop plus, Skoda Octavia VRS,
Location: High Wycombe

Re: Keep getting error code

Post by Paul G » Sun May 03, 2020 8:41 pm

I got it as well trying to open Q&A section.

Mk3 Mags
Posts: 54
Joined: Mon Sep 09, 2019 7:24 pm
Car(s): 2.0 Laser (semi-retired)

Re: Keep getting error code

Post by Mk3 Mags » Sun May 03, 2020 10:04 pm

I just got that same message too.

User avatar
Beakster
Donator
Donator
Posts: 3979
Joined: Sun Jul 27, 2008 10:16 pm
Car(s): 1983 Ford Capri 2.9 24V Cosworth Injection
Location: Toronto, Canada
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Beakster » Mon May 04, 2020 2:57 am

Hi.

Most likely a temporary issue with the hosting company. I've sent them a message. Let's see how it is tomorrow and I'll follow up if the problem is still there.
Image

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13232
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Mon May 04, 2020 4:09 am

Thanks Beakster,
Everything seems to be working just fine for me at this moment.

Andrew.
Image

Mc Tool
Donator
Donator
Posts: 1046
Joined: Sat May 17, 2014 8:34 pm
Car(s): 1980 mk3 capri 2l ohc T9 , Toyota Blade Master 3.5l V6, Paso , 850T,rd400, 900ss
Location: Invercargill New Zealand

Re: Keep getting error code

Post by Mc Tool » Mon May 04, 2020 4:12 am

Stop watching dodgy porn and get your device de bugged :xd:
you gotta make the most :cheers: :cigar: :burnout: out of your 20's, 30's, and 40's coz when you hit 50 the "engine check" light comes on. :?

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 3567
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby .
Mercedes Vito tourer 2.1 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Keep getting error code

Post by Jasonmarie » Mon May 04, 2020 9:45 am

:lol: :lol: :lol: Seems ok now .
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

Paul G
Posts: 1472
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:21 pm
Car(s): MK 3 3.0S needing restoration, 2.0S, 1.6 Laser (nearly ready), Fiesta mK2 pop plus, Skoda Octavia VRS,
Location: High Wycombe

Re: Keep getting error code

Post by Paul G » Sun May 10, 2020 9:56 am

I've been having this error code again, both yesterday and this morning.

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 3567
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby .
Mercedes Vito tourer 2.1 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Keep getting error code

Post by Jasonmarie » Sun May 10, 2020 11:09 am

I also kept getting it I gave up yesterday and made a nice cup of tea :lol:
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13232
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Sun May 10, 2020 12:16 pm

The forum seemed to be running slow this morning, but everything appears to be fine now.
I haven't seen an error message for a while.

Andrew.
Image

User avatar
andyd
Posts: 6967
Joined: Wed Aug 20, 2014 10:43 am
Car(s): 1984 2.8 Injection
Location: Devon

Re: Keep getting error code

Post by andyd » Sun May 10, 2020 12:53 pm

Had the same thing on and off last 5 days or so :?

Mc Tool
Donator
Donator
Posts: 1046
Joined: Sat May 17, 2014 8:34 pm
Car(s): 1980 mk3 capri 2l ohc T9 , Toyota Blade Master 3.5l V6, Paso , 850T,rd400, 900ss
Location: Invercargill New Zealand

Re: Keep getting error code

Post by Mc Tool » Sun May 10, 2020 6:34 pm

I am now getting it , takes a few goes but eventually it works. Dunno why it keeps blaming beakster......hes going to need therapy if this keeps up :D
you gotta make the most :cheers: :cigar: :burnout: out of your 20's, 30's, and 40's coz when you hit 50 the "engine check" light comes on. :?

mjcapri
Donator
Donator
Posts: 1777
Joined: Tue Jul 29, 2008 5:23 pm
Car(s): Diamond White Mk3 Granada 24v

Caspian Blue Sierra XR4i

Stealth Grey Focus RS

Storm Grey Fiesta ST200 (actually belongs to the missus!)

Deep Orange Fiesta ST Performance Edition

Re: Keep getting error code

Post by mjcapri » Mon May 11, 2020 7:31 am

Mc Tool wrote:
Sun May 10, 2020 6:34 pm
I am now getting it , takes a few goes but eventually it works. Dunno why it keeps blaming beakster......hes going to need therapy if this keeps up :D
I hadn’t actually noticed that Beakster was responsible.... I just hit refresh and the desired page appears. But, come on Chris, stop exceeding you max user connections resource (whatever that means!).... :D

User avatar
D366Y
Donator
Donator
Posts: 1678
Joined: Mon Sep 03, 2012 2:26 pm
Car(s): 1986 Laser 1.6, daily runaround project
1981 GL Auto 2.0, Barn-Find-Resto, now also a daily runaround project
1980 3.0S, crash damage resto
1993 Fiesta 1.1

Currently full up and no more space but I still want a 2.8...
Location: South Bucks

Re: Keep getting error code

Post by D366Y » Mon May 11, 2020 10:01 am

I'm still getting the error code and is hit and miss as to whether refreshing it solves the issue
A wise man once said... "you can never have too many capris - buy another" :beer:

User avatar
andyd
Posts: 6967
Joined: Wed Aug 20, 2014 10:43 am
Car(s): 1984 2.8 Injection
Location: Devon

Re: Keep getting error code

Post by andyd » Mon May 11, 2020 1:36 pm

D366Y wrote:
Mon May 11, 2020 10:01 am
I'm still getting the error code and is hit and miss as to whether refreshing it solves the issue
Same 'ere innit!

Forum really slow to respond today.

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 13232
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion
Contact:

Re: Keep getting error code

Post by Andrew 2.8i » Mon May 11, 2020 4:06 pm

Jason posted this topic on May 3rd, it can't be a coincidence that the record number of people using the site was also on May 3rd. I would imagine that the UK lockdown has resulted in increased traffic to the site, and that has caused it to slow down.

Andrew.
Image

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 3567
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby .
Mercedes Vito tourer 2.1 Big Bus Daily Driver
Location: Kent

Re: Keep getting error code

Post by Jasonmarie » Mon May 11, 2020 6:55 pm

Andrew 2.8i wrote:
Mon May 11, 2020 4:06 pm
Jason posted this topic on May 3rd, it can't be a coincidence that the record number of people using the site was also on May 3rd. I would imagine that the UK lockdown has resulted in increased traffic to the site, and that has caused it to slow down.

Andrew.
It’s my sheep and grass post it’s gone worldwide :lol: :roll: :lol:
I could post up a picture of the mother in law that might scare them new lot away ?


Pinto sheep & Dog
New York -Paris-Peckham :lol:
Ford Capri 2.0 Laser 1987 Mercury Grey ....... :beer:

Post Reply