Postimage problems

You can RANT and RAVE to your hearts content here instead of clogging up the Q&A Technical Forum!
Report any offensive posts to [email protected]
Paul G
Posts: 928
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:21 pm
Car(s): MK 3 3.0S needing restoration, 2.0S, 1.6 Laser (nearly ready), Fiesta mK2 pop plus, Skoda Octavia VRS, Rover SD1 Vitesse.
Location: High Wycombe

Postimage problems

Postby Paul G » Tue Apr 17, 2018 12:20 pm

Some of the older photos posted using postimage have disappeared. The problem is that they seem to have changed from photoimage.org to photoimage.cc or something. I have the computer brains and ability of a halfwitted snail so I wondered if anyone can find a fix?

User avatar
D366Y
Donator
Donator
Posts: 655
Joined: Mon Sep 03, 2012 2:26 pm
Car(s): 1986 Laser 1.6, runaround project
1981 GL Auto 2.0, Barn-Find-Resto
On the hunt for some capri shaped V6 power....
Location: South Bucks

Re: Postimage problems

Postby D366Y » Tue Apr 17, 2018 12:39 pm

I can only assume they have had to move their server as part of changing the website domain name and therefore none of the pictures have been saved or transferred across? Bit of a stab in the dark but seems like a possibility...

Not sure if there really is a way around it if that is the case unless there is a way to contact postimage directly and asking?

tazla
Posts: 154
Joined: Tue Mar 10, 2015 7:25 pm
Car(s): Mk2 3.0s stardust silver

Re: Postimage problems

Postby tazla » Tue Apr 17, 2018 1:02 pm

None of my pics are showing.annoying!

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 728
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby
Mercedes Vito Traveline 2.2 Big Bus Daily Driver
Admin Member for 11 years on the smaxownersclub
Location: Kent

Re: Postimage problems

Postby Jasonmarie » Tue Apr 17, 2018 1:30 pm

I just noticed myself not sure how to fix Andrew gave me the same site but with .org at the end .

Paul G
Posts: 928
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:21 pm
Car(s): MK 3 3.0S needing restoration, 2.0S, 1.6 Laser (nearly ready), Fiesta mK2 pop plus, Skoda Octavia VRS, Rover SD1 Vitesse.
Location: High Wycombe

Re: Postimage problems

Postby Paul G » Tue Apr 17, 2018 2:12 pm

On Capri power there is a comment about this and it says

right click then open in new tab
Overtype.org with .cc
Enter
Share - hotlinks for forums and replace URL code.

This means nothing to me but perhaps it might to one of you.

User avatar
andyd
Posts: 4345
Joined: Wed Aug 20, 2014 10:43 am
Car(s): 1989 Sierra XR4X4
Location: Exeter

Re: Postimage problems

Postby andyd » Tue Apr 17, 2018 2:48 pm

Paul G wrote: I have the computer brains and ability of a halfwitted snail so I wondered if anyone can find a fix?



It's an age thing Paul, I'm better than I was but had to buy a new keyboard and mouse on more than one occasion through frustration due to my lack of computer knowledge :bruce: :deadhorse:
Good job the Mrs can get photos on the computer for me in the first place :headscratch:

User avatar
Andrew 2.8i
Donator
Donator
Posts: 10511
Joined: Sat Jan 25, 2014 7:38 pm
Car(s): '83 2.8 Injection (sunny days only)
'04 Toyota MR2 (owned from new)
Location: Ceredigion

Re: Postimage problems

Postby Andrew 2.8i » Tue Apr 17, 2018 3:09 pm

Easy solution to this problem......use Flickr instead! :)

Andrew.
Image

timfromull
Posts: 490
Joined: Sun Jan 03, 2010 8:13 pm
Car(s): 1985 Capri Laser (project) Mitsubishi Shogun Warrior and Vauxhall Vivaro van
Location: Stoke-on-Trent

Re: Postimage problems

Postby timfromull » Tue Apr 17, 2018 5:18 pm

Oh FFS............... :banghead:

User avatar
Fordoholic Nick
Donator
Donator
Posts: 3477
Joined: Sat Apr 19, 2014 3:40 pm
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser,
Ford Fiesta 1.6 TDCi
Location: Enfield, London

Re: Postimage problems

Postby Fordoholic Nick » Wed Apr 18, 2018 12:37 am

Tim, I only use Flickr fella but don't ask me to explain how it works... :lol:
I was born a Fordoholic, They'll bury me a Fordoholic...

timfromull
Posts: 490
Joined: Sun Jan 03, 2010 8:13 pm
Car(s): 1985 Capri Laser (project) Mitsubishi Shogun Warrior and Vauxhall Vivaro van
Location: Stoke-on-Trent

Re: Postimage problems

Postby timfromull » Wed Apr 18, 2018 7:44 am

I'll look into it..... I've even forgotten how the hell I posted the pics that I did .
I need to post my petrol tank and heater refurb pics :headscratch:

User avatar
Jasonmarie
Donator
Donator
Posts: 728
Joined: Thu Aug 13, 2015 12:30 am
Car(s): Ford Capri 2.0 Laser Mercury Grey 1987 hobby
Mercedes Vito Traveline 2.2 Big Bus Daily Driver
Admin Member for 11 years on the smaxownersclub
Location: Kent

Re: Postimage problems

Postby Jasonmarie » Wed Apr 18, 2018 10:05 am

I might have to ask the kids , is this the part in age when the kids tell me that I am old and they are up with Morden tech ?

I did laugh last year , when my daughter said Dad you have hit a stick and it’s broken the car . I thought all looks well so I pulled over to check and she said it’s there’s in the car , she was talking about the aerial .

User avatar
pbar
Posts: 4904
Joined: Thu Jun 07, 2012 6:29 pm
Car(s): Capri 2.0 Laser, frequent driver.
Location: North-West

Re: Postimage problems

Postby pbar » Wed Apr 18, 2018 1:39 pm

All mine are showing up as normal.

The correct address is www.postimages.org


Return to “Rant and Rave”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests